Hoppa till innehållet

Köpvillkor
Återbetalning och byte:
Återbetalning eller byten på köpta biljetter medges ej.

Biljettpriser: Våra biljetter kostar mellan 190 kr till 250 kr för ordinarie repertoar. Högre priser förekommer, till exempel vid specialarrangemang mm

Bekräftelse och biljetter: Vid köp av biljetter på vår hemsida får du biljetterna skickade till din mailadress, som du sedan kan visa upp i mobilen eller skriva ut. Bokningsbekräftelse och kvitto skickas i samma mail till din angivna e-postadress.

Kontantbetalning och presentkort: I biljettkassan kan du köpa biljetter med kort eller swish men observera att Bio Fågel Blå inte tar emot kontanter.  Presentkort fungerar som betalmedel för köp både på vår hemsida och på biografen. Vid frågor vänligen kontakta biljettkassan på info@biofagelbla.se

Åldersgränser: Vissa filmer eller evenemang kan ha åldersgränser. Se till att du är medveten om eventuella åldersbegränsningar innan du köper biljetter.

Mat & dryck: Tilltugg och dryck går att köpa i baren och går att ta med sig under visning dock tillåts ingen varm mat i salongen.

Hantering av personuppgifter:
Vi samlar endast in personuppgifter som du frivilligt lämnar i samband med köp av biljetter, presentkort, medlemskap eller nyhetsbrevsanmälan på vår webbplats. Dessa uppgifter används för att bekräfta och leverera dina biljetter samt vid behov informera om föreställningar. Efter evenemang raderas uppgifterna. Längre lagring sker endast med ditt godkännande vid nyhetsbrevsprenumeration. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.  Vid kontakt via e-post, telefon eller besök sparar vi nödvändiga uppgifter för ärenden. Likaså för tjänstebeställningar, där uppgifter kan lagras som kontaktpersonsuppgifter.

Etikett och förhållningsregler:
För att skapa och bevara en trivsam stämning och en god atmosfär på Bio Fågel Blå, ber vi dig som gäst att klä dig på ett vårdat sätt samt att vara artig och respektfull gentemot både vår personal och dina medbesökare. För att du och andra ska kunna njuta fullt ut av filmen, vänligen se till att din mobiltelefon är avstängd under visningen för att undvika distraktioner och störningar.